Home
Voor wie
Energetisch
Meervoudige merkaba Technieken
Heilige geometrie
Kristallen klankschalen
Groepen
Helende ontspanningsmassage
Tarieven
Ervaringen
Over mij
Contact

Meervoudige Merkaba Technieken

De Meervoudige Merkaba Technieken zijn krachtige spirituele technieken waarmee je onder andere effectieve helingen kunt geven.
Deze heling kan worden gegeven bij fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten. Het werkt op meerdere niveaus door.
Een Merkaba heling is maatwerk, waardoor de tijdsduur en het aantal benodigde behandelingen aan jou wordt aangepast. De oorzaken van jouw klachten kunnen dieper liggen en dat vraagt soms geduld. 

Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximaal bereikbare grootte. Dit verruimde bewustzijnsveld wordt een merkaba genoemd. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen totale geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam. In de opleiding tot Meervoudig Merkabaheler leer je deze merkaba's productief te maken om op een professionele manier een zeer effectieve heling te geven.