Home
Voor wie
Energetisch
Meervoudige merkaba Technieken
Heilige geometrie
Kristallen klankschalen
Groepen
Helende ontspanningsmassage
Tarieven
Ervaringen
Over mij
Contact

Groepen

Workshop: De mystieke ruimte van je hart

We leven in een tijd waarin er enorme veranderingen plaatsvinden. Wij gaan ons steeds meer realiseren dat we er als ziel voor gekozen hebben om juist nu in een lichaam hier op aarde te leven. De grote uitdaging is om te gaan staan voor wie we werkelijk Zijn. Onze bestemming is gecodeerd in ons DNA en dat maakt dat we niet kunnen vergeten waarvoor we geboren zijn en wat we hier met z’n allen komen doen op aarde. We hoeven dus niet langer buiten onszelf te zoeken naar bevestiging, zelfvertrouwen., liefde en geluk omdat alles wat we nodig hebben al in ons zit. ‘Alles is er Al’.
De sleutel is te vinden in de Mystieke Ruimte van het Hart. De Mystieke Ruimte van het Hart is de ruimte waar je in het centrum zit van je energie en direct in verbinding staat met de Bron, Moeder Aarde, je Hogere Zelf en alle andere Zelven in de hogere dimensievelden. Hier bevindt zich je Godsvonk, je Diamanten Kerncel of Atoom van Eeuwig Licht.

De Mystieke Ruimte van je Hart is dus een enorme informatiebron waar de wijsheid van de kosmische eenheid te vinden is. In deze ruimte bevindt zich de interdimensionale poort die ons rechtstreeks verbind met de Bron. Vanuit deze ruimte kun je dus niet alleen in contact komen met je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie, maar ervaar je ook wie jij werkelijk bent, waarom je juist nu naar de aarde gekomen bent, wat jouw bijdrage zijn aan het grote Plan, je kwaliteiten en mogelijkheden.
Door de verbinding met de Mystieke Ruimte van het Hart kom je in de trillingsvelden van de vijfde dimensie en hoger. Vanuit deze verbinding ga je vanuit Liefde de wonderen die er om je heen aan het ontstaan zijn begrijpen en herkennen. Vanuit de Mystieke Ruimte heb je zicht op de Nieuwe Werkelijkheid op Aarde en die is voor iedereen voelbaar aan het worden.
Tijdens deze workshop leggen we aan de hand van een presentatie uit hoe de Mystieke Ruimte van het Hart werkt. We gaan een reis maken door het Hart om te kijken wat jou nog tegen houdt om volledig te leven vanuit je Hart, we gaan werken met de Heilige geometrie en klankschalen en uiteindelijk de Reis naar het Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van het Hart maken.
Tussendoor is er ruimte voor interactie en om ervaringen uit te wisselen.

De locatie is: Minderbroederssingel 44 in Roermond.

Bijdrage voor deze workshop is € 99,00
Voor koffie, thee, lekkers en een vegetarische lunch wordt gezorgd.