Home
Voor wie
Energetisch
Meervoudige merkaba Technieken
Energetische reiniging woonomgeving
Kristallen klankschalen
2-daagse retreat
Massage
Tarieven
Ervaringen
Over mij
Contact

Zielsblij worden

Het is menselijk dat je af en toe vastloopt in je leven, zowel fysiek als geestelijk. Hoe kun je daar iets moois uit halen?
Samen kijken we naar jouw gezondheid en je totale functioneren zodat je eventuele disharmonie los kunt laten. Zielsblij kan je daar bij helpen. 

In een rustige en veilige omgeving mag jij weer balans en harmonie ervaren zodat je krachtiger in je leven staat en thuiskomt in wie jij bent. Kortom: Zielsblij worden.Recensie behandeling

"In 2019 heb ik na 20 jaar het gebruik van antidepressiva (na 2 eerdere en mislukte pogingen) definitief afgebouwd en tot op de dag van vandaag ervaar ik nog steeds (soms pittige) ongemakken. Ik voelde een hele sterke behoefte om helemaal mezelf te zijn, zowel op fysiek, mentaal als ook op diepere lagen. En ik voelde ook dat ik daar, gezien de heftigheid van het proces,  wel hulp bij kon gebruiken.
Al enige tijd geleden ben ik tot het inzicht gekomen, dat er niets in het leven zomaar gebeurt. Zo ook mijn ontmoeting met Niek tijdens een bijeenkomst vorige maand in Roermond. Hij vertelde over zijn werk en de methodes die hij op energetisch vlak onder andere hanteert teneinde het helingsproces bij zijn cliënten te activeren en eventuele blokkades te verwijderen. Het resoneerde meteen bij mij en ik weet intussen dat mijn eerste gevoel eigenlijk altijd klopt. Een afspraak was snel gemaakt. 
Vandaag was mijn 4e bezoek aan zijn praktijk in Roermond. Niek werkt op een hele rustige manier in een ruimte met een fijne energie. Er ontstaat bij mij al snel het gevoel helemaal weg te zijn uit de sleur van alle dag. Vanuit die rust ontstaat er een gesprek dat niet meer woorden krijgt dan het nodig heeft. De stiltemomenten zijn voor mij (nog steeds) onwennig, maar heel krachtig! In alles voel ik dat Niek in verbinding staat, wat maakt dat hij van daaruit kan werken. Wat op dat moment nodig is, dient zich aan en dat voel ik in alles. Zelfs mijn kritische en drukke mind weet zijn plaats en wordt stil. Overgave en voelen wat zijn behandeling teweeg brengt. Er gebeuren wonderlijke dingen. Alsof er steeds nieuw lagen worden afgepeld om te komen tot de kern. Ik heb ongelooflijk veel energetische beweging in mijn lichaam gevoeld. Nieuwe inzichten dienen zich aan. Aan het einde een diep gevoel van bevrijding. Mijn Ziel's blij. Oervertrouwen…..."

Peter, oktober 2022