Home
Voor wie
Energetisch
Meervoudige merkaba Technieken
Heilige geometrie
Kristallen klankschalen
Groepen
Helende ontspanningsmassage
Tarieven
Ervaringen
Over mij
Contact

Zielsblij worden

Het is menselijk dat je af en toe vastloopt in je leven, zowel fysiek als geestelijk. Hoe kun je daar iets moois uit halen?
Samen kijken we naar jouw gezondheid en je totale functioneren zodat je eventuele disharmonie los kunt laten. Zielsblij kan je daar bij helpen. 

In een rustige en veilige omgeving mag jij weer balans en harmonie ervaren zodat je krachtiger in je leven staat en thuiskomt in wie jij bent. Kortom: Zielsblij worden.Recensie behandeling

"Via een kennis kwam ik in contact met Niek, ik was door de rug gegaan en dit wilde maar niet herstellen. Niek is fysio, maar kijkt vooral naar andere oorzaken van je rugklachten zei mijn kennis. Ik twijfelde of ik dit moest doen, bij een wild vreemd persoon. Wat moet ik verwachten. De eerste behandeling duurde een uur, wat was er allemaal gebeurd... heel veel, ik voel me lichter en opgelucht. Ik voelde weer stroming door mijn lichaam. Er kwam veel naar boven, vooral verdriet. Af en toe ga ik naar Niek. De weg wordt vrijgemaakt om verder aan mezelf te werken en Niek ondersteunt me hierin op een manier die voor mij heel prettig voelt."

Natalie, juli 2020.