Home
Voor wie
Energetisch
Meervoudige merkaba Technieken
Energetische reiniging woonomgeving
Kristallen klankschalen
2-daagse retreat
Massage
Tarieven
Ervaringen
Over mij
Contact

Ervaringen

Carien

"Wat mij meteen opvalt in de praktijk van Zielsblij is de rust en de harmonieuze sfeer die er heerst. De smaakvolle inrichting , het effect van kleur en de mooie lichtinval door een groot monumentaal raam.

In een voorgesprekje bespreek ik mijn fysieke klacht, een reeds maanden aanhoudende zeurderige pijn  in nek en schouder. Niek legt uit dat in de meeste gevallen fysiek ongemak/pijn voortkomt uit een disbalans op een ander niveau bijvoorbeeld op energetisch niveau. Tijdens de behandeling mag ik ervaren wat er losgelaten mag worden. Liggend op een behandel bed maakt Niek contact met mijn hoofd via zijn handen. In het begin ervaar ik een bepaalde druk op mijn hoofd, een vol gevoel. Na een poosje lijkt er iets te veranderen alsof de druk oplost en een lichter gevoel ervoor in de plaats komt. Vanuit mijn kruin voelt het alsof er een afvoerkanaal ontstaat waar alles naar toe wordt gezogen, Zelfs de spieren van mijn hoofdhuid lijken mee te bewegen die kant op. Intussen voelt mijn lichaam kalm en diep ontspannen. Ik merk dat mijn ademhaling zich als vanzelf verdiept en heb plots behoefte om diep uit te ademen. Ondanks dat ik niet precies weet hoe een en ander werkt voelt het vertrouwd en kan ik me totaal overgeven, het is veilig hier. Op het einde van de sessie lijkt een innerlijke stem te zeggen.. het is voltooid voor nu.Kort daarna wordt de sessie daadwerkelijk beëindigd. Ik moet even bijkomen uit deze serene rust, deze ervaring, tegelijkertijd voel ik emoties opborrelen, tranen die plots vloeien deels oud zeer en deels van vreugde en vooral dankbaarheid. Het mag allemaal los, het mag allemaal stromen….  Bevrijdend.

Nu ik dit stukje schrijf uren na de sessie merk ik dat mijn nek en schouder veel zachter aanvoelen minder verkrampt dan voorheen. Dank je wel Niek voor het delen van je mooie gavein samenwerking met jou begeleiders."

 

Peter

"In 2019 heb ik na 20 jaar het gebruik van antidepressiva (na 2 eerdere en mislukte pogingen) definitief afgebouwd en tot op de dag van vandaag ervaar ik nog steeds (soms pittige) ongemakken. Ik voelde een hele sterke behoefte om helemaal mezelf te zijn, zowel op fysiek, mentaal als ook op diepere lagen. En ik voelde ook dat ik daar, gezien de heftigheid van het proces,  wel hulp bij kon gebruiken.
Al enige tijd geleden ben ik tot het inzicht gekomen, dat er niets in het leven zomaar gebeurt. Zo ook mijn ontmoeting met Niek tijdens een bijeenkomst vorige maand in Roermond. Hij vertelde over zijn werk en de methodes die hij op energetisch vlak onder andere hanteert teneinde het helingsproces bij zijn cliënten te activeren en eventuele blokkades te verwijderen. Het resoneerde meteen bij mij en ik weet intussen dat mijn eerste gevoel eigenlijk altijd klopt. Een afspraak was snel gemaakt. 
Vandaag was mijn 4e bezoek aan zijn praktijk in Roermond. Niek werkt op een hele rustige manier in een ruimte met een fijne energie. Er ontstaat bij mij al snel het gevoel helemaal weg te zijn uit de sleur van alle dag. Vanuit die rust ontstaat er een gesprek dat niet meer woorden krijgt dan het nodig heeft. De stiltemomenten zijn voor mij (nog steeds) onwennig, maar heel krachtig! In alles voel ik dat Niek in verbinding staat, wat maakt dat hij van daaruit kan werken. Wat op dat moment nodig is, dient zich aan en dat voel ik in alles. Zelfs mijn kritische en drukke mind weet zijn plaats en wordt stil. Overgave en voelen wat zijn behandeling teweeg brengt. Er gebeuren wonderlijke dingen. Alsof er steeds nieuw lagen worden afgepeld om te komen tot de kern. Ik heb ongelooflijk veel energetische beweging in mijn lichaam gevoeld. Nieuwe inzichten dienen zich aan. Aan het einde een diep gevoel van bevrijding. Mijn Ziel's blij. Oervertrouwen….."

 

Marie-Christine 

“Angst en Loslaten….

 De laatste maanden worstel ik met dit thema. De huidige toestand in de wereld en alle angst die dit voor mij met zich meebrengt, gevoed door ieder mediakanaal. Alhoewel mijn ratio schreeuwt dat ik me daar niet door mag laat beïnvloeden, zorgt het toch in mijn lijf voor heel veel spanning. Een spanning die resulteert in verschillende klachten, m.n luchtweg gerelateerd.

Bij aanvang van de behandeling, heb ik deze spanning in iedere vezel van mijn lijf gevoeld. Een onaangenaam gevoel; ik kon totaal niet ontspannen. Ik probeerde te focussen op mijn ademhaling, maar ook dat lukte niet. Een gevoel van opgesloten te zitten in mijn lichaam, er uit te willen, me losmaken van alle negatieve gedachten en gevoelens. Verzet was sterk aanwezig en het enige dat ik wilde was hiertegen vechten..
 
Toen gebeurde er iets in mijn lichaam, de onrust in mijn lijf, gepaard gaande met misselijkheid, maakte plaats voor een licht, gelukzalig gevoel. Gestuurd en begeleid door Niek kreeg ik mijn ademhaling onder controle en het voelde alsof mijn lichaam lichter en lichter werd. Alsof het gedragen werd door liefdevolle warme handen. De energie bleef stromen en ik kon niet stoppen te glimlachen. Ik kreeg weer lucht, heel veel lucht. Het gevoel weer helder te kunnen denken en tot nieuwe  inzichten te komen. De eerste stap naar het loslaten is gezet”.

 

Natalie

"Via een kennis kwam ik in contact met Niek, ik was door de rug gegaan en dit wilde maar niet herstellen. Niek is fysio, maar kijkt vooral naar andere oorzaken van je rugklachten, zei mijn kennis. Ik twijfelde of ik dit moest doen, bij een wild vreemd persoon. Wat moet ik verwachten. De eerste behandeling duurde een uur, wat was er allemaal gebeurd... heel veel, ik voel me lichter en opgelucht. Ik voelde weer stroming door mijn lichaam. Er kwam veel naar boven, vooral verdriet. Af en toe ga ik naar Niek. De weg wordt vrijgemaakt om verder aan mezelf te werken en Niek ondersteunt me hierin op een manier die voor mij heel prettig voelt."
 
 

Annie

"Ik ontmoette Niek als fysiotherapeut na mijn knieoperatie. Gedurende de revalidatieperiode kwam ik er achter dat Niek ook nog op een aanvullend alternatieve manier mensen behandelt, naast zijn werk als fysiotherapeut. Zijn kijk op het functioneren van het menselijke lichaam sprak mij erg aan. Het werd een zeer positieve ervaring voor mij en inmiddels is een maandelijks bezoek een onderdeel van mijn leven geworden. De behandelingen bij Niek geven me kracht, meer energie, rust en zelfvertrouwen."
 
 

Kim

"Al velen jaren ben ik bij Niek fysiotherapeutisch onder behandeling voor vastzittende spieren van mijn nek. Niek had al snel door dat ik een hoogsensitief persoon ben en stelde voor om een energetische behandeling te ervaren. Zo gezegd zo gedaan en dit was een bijzondere ervaring. Door deze behandeling heb ik weken geen vastzittende spieren gehad. Niek heeft me laten inzien dat vastzittende spieren niet altijd door lichamelijke redenen ontstaan, maar ook in verband staat met je geest en eigen overtuigingen. Dankjewel voor alle fijne behandelingen die ik altijd bij jou krijg!"
 
 

Bernie

"Na een zware hartaanval heeft Niek mij met zijn verscheidenheid aan behandelingen geholpen om weer goed in het leven te staan. Mede door zijn vriendelijke, open houding heb ik mijn persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen. Tot dan toe had ik mijn paranormale kant stiefmoederlijk behandeld en voor bijna iedereen verborgen gehouden. Door zijn behandelingen werd dit stuk geactiveerd. Langzamerhand kon ik het toelaten. Daardoor werd het mogelijk om mijn telepathie in te zetten in de communicatie met dieren. En nu kan ik met een knipoog zeggen dat ik eindelijk een transformatie doormaak van jute zak naar zijden sok..."
 
 

Cindy

"Laatst mocht mijn dochter van 6 jaar een behandeling van Niek ervaren. Ze is snel overprikkeld en kan hierdoor thuis in de veilige omgeving heel boos worden en gillen. Door de behandeling van Niek werd ze weer stukken rustiger. Ze kan het teveel aan prikkels beter verwerken, hierdoor zijn de uitbarstingen een stuk minder. Ze is ook meer zichzelf. Merken we dat dit weer meer wordt, weten we dat het weer tijd wordt voor een behandeling bij Niek.
 
Niek komt prettig over, legt goed uit wat hij doet en gaat doen. Hij doet de behandeling op een speelse manier en past zich aan het kind aan, dat geeft een veilig en ontspannen gevoel. Hij neemt de tijd. Ik wil Niek aanbevelen aan anderen, zeker als ik merk of ervaar dat ze tegen dingen aanlopen waarbij Niek zou kunnen helpen."
 
 

Marielle

"Sinds 2018 ben ik regelmatig bij Niek onder behandeling geweest. Eerst voor fysiotherapie, later ook voor energetische behandeling.
De energetische behandelingen en de gesprekken met Niek hebben ervoor gezorgd dat ik de spiritualiteit in mezelf (her)ondekte. Ik kwam er achter dat er veel meer in mezelf zat dan ik ooit had gedacht. Dat is een weg geweest met de nodige ups en downs, ook in de moeilijke periodes vond ik weer kracht en gaf Niek me inzichten, waardoor ik weer verder kon op mijn pad. 
Het is zelfs zover gekomen dat ik begin 2019 gestart ben met de opleiding meervoudige merkaba heler en inmiddels mijn eigen praktijk ben gestart. Ik had in 2018 nooit gedacht dat ik nu zo in het leven zou staan. Ik ben Niek heel erg dankbaar dat hij me mijn ware zelf heeft laten ontdekken."

 

Gertje

"Ik kom al geruime tijd bij Niek in de praktijk en ik kan hem dan ook echt aanraden. Mensen denken misschien dat het zweverig gedoe is, maar mij weet hij iedere keer weer tot rust te brengen, zowel in mijn hoofd als in mijn lichaam. Niek straalt een rust uit en weet mij weer met beide voetjes op de grond te zetten! Ik ben dan ook zielsblij met Zielsblij.”