Home
Voor wie
Energetisch
Meervoudige merkaba Technieken
Heilige geometrie
Kristallen klankschalen
Groepen
Helende ontspanningsmassage
Tarieven
Ervaringen
Over mij
Contact

Ervaringen

Marie-Christine, maart 2021

“Angst en Loslaten….

 De laatste maanden worstel ik met dit thema. De huidige toestand in de wereld en alle angst die dit voor mij met zich meebrengt, gevoed door ieder mediakanaal. Alhoewel mijn ratio schreeuwt dat ik me daar niet door mag laat beïnvloeden, zorgt het toch in mijn lijf voor heel veel spanning. Een spanning die resulteert in verschillende klachten, m.n luchtweg gerelateerd.

Bij aanvang van de behandeling, heb ik deze spanning in iedere vezel van mijn lijf gevoeld. Een onaangenaam gevoel; ik kon totaal niet ontspannen. Ik probeerde te focussen op mijn ademhaling, maar ook dat lukte niet. Een gevoel van opgesloten te zitten in mijn lichaam, er uit te willen, me losmaken van alle negatieve gedachten en gevoelens. Verzet was sterk aanwezig en het enige dat ik wilde was hiertegen vechten..
 
Toen gebeurde er iets in mijn lichaam, de onrust in mijn lijf, gepaard gaande met misselijkheid, maakte plaats voor een licht, gelukzalig gevoel. Gestuurd en begeleid door Niek kreeg ik mijn ademhaling onder controle en het voelde alsof mijn lichaam lichter en lichter werd. Alsof het gedragen werd door liefdevolle warme handen. De energie bleef stromen en ik kon niet stoppen te glimlachen. Ik kreeg weer lucht, heel veel lucht. Het gevoel weer helder te kunnen denken en tot nieuwe  inzichten te komen. De eerste stap naar het loslaten is gezet”.

 

Natalie, juli 2020

"Via een kennis kwam ik in contact met Niek, ik was door de rug gegaan en dit wilde maar niet herstellen. Niek is fysio, maar kijkt vooral naar andere oorzaken van je rugklachten, zei mijn kennis. Ik twijfelde of ik dit moest doen, bij een wild vreemd persoon. Wat moet ik verwachten. De eerste behandeling duurde een uur, wat was er allemaal gebeurd... heel veel, ik voel me lichter en opgelucht. Ik voelde weer stroming door mijn lichaam. Er kwam veel naar boven, vooral verdriet. Af en toe ga ik naar Niek. De weg wordt vrijgemaakt om verder aan mezelf te werken en Niek ondersteunt me hierin op een manier die voor mij heel prettig voelt."
 
 

Annie, januari 2020

"Ik ontmoette Niek als fysiotherapeut na mijn knieoperatie. Gedurende de revalidatieperiode kwam ik er achter dat Niek ook nog op een aanvullend alternatieve manier mensen behandelt, naast zijn werk als fysiotherapeut. Zijn kijk op het functioneren van het menselijke lichaam sprak mij erg aan. Het werd een zeer positieve ervaring voor mij en inmiddels is een maandelijks bezoek een onderdeel van mijn leven geworden. De behandelingen bij Niek geven me kracht, meer energie, rust en zelfvertrouwen."
 
 

Kim, december 2019

"Al velen jaren ben ik bij Niek fysiotherapeutisch onder behandeling voor vastzittende spieren van mijn nek. Niek had al snel door dat ik een hoogsensitief persoon ben en stelde voor om een energetische behandeling te ervaren. Zo gezegd zo gedaan en dit was een bijzondere ervaring. Door deze behandeling heb ik weken geen vastzittende spieren gehad. Niek heeft me laten inzien dat vastzittende spieren niet altijd door lichamelijke redenen ontstaan, maar ook in verband staat met je geest en eigen overtuigingen. Dankjewel voor alle fijne behandelingen die ik altijd bij jou krijg!"
 
 

Bernie, november 2019

"Na een zware hartaanval heeft Niek mij met zijn verscheidenheid aan behandelingen geholpen om weer goed in het leven te staan. Mede door zijn vriendelijke, open houding heb ik mijn persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen. Tot dan toe had ik mijn paranormale kant stiefmoederlijk behandeld en voor bijna iedereen verborgen gehouden. Door zijn behandelingen werd dit stuk geactiveerd. Langzamerhand kon ik het toelaten. Daardoor werd het mogelijk om mijn telepathie in te zetten in de communicatie met dieren. En nu kan ik met een knipoog zeggen dat ik eindelijk een transformatie doormaak van jute zak naar zijden sok..."
 
 

Cindy, november 2019

"Laatst mocht mijn dochter van 6 jaar een behandeling van Niek ervaren. Ze is snel overprikkeld en kan hierdoor thuis in de veilige omgeving heel boos worden en gillen. Door de behandeling van Niek werd ze weer stukken rustiger. Ze kan het teveel aan prikkels beter verwerken, hierdoor zijn de uitbarstingen een stuk minder. Ze is ook meer zichzelf. Merken we dat dit weer meer wordt, weten we dat het weer tijd wordt voor een behandeling bij Niek.
 
Niek komt prettig over, legt goed uit wat hij doet en gaat doen. Hij doet de behandeling op een speelse manier en past zich aan het kind aan, dat geeft een veilig en ontspannen gevoel. Hij neemt de tijd. Ik wil Niek aanbevelen aan anderen, zeker als ik merk of ervaar dat ze tegen dingen aanlopen waarbij Niek zou kunnen helpen."
 
 

Marielle, november 2019

"Sinds 2018 ben ik regelmatig bij Niek onder behandeling geweest. Eerst voor fysiotherapie, later ook voor energetische behandeling.
De energetische behandelingen en de gesprekken met Niek hebben ervoor gezorgd dat ik de spiritualiteit in mezelf (her)ondekte. Ik kwam er achter dat er veel meer in mezelf zat dan ik ooit had gedacht. Dat is een weg geweest met de nodige ups en downs, ook in de moeilijke periodes vond ik weer kracht en gaf Niek me inzichten, waardoor ik weer verder kon op mijn pad. 
Het is zelfs zover gekomen dat ik begin 2019 gestart ben met de opleiding meervoudige merkaba heler en inmiddels mijn eigen praktijk ben gestart. Ik had in 2018 nooit gedacht dat ik nu zo in het leven zou staan. Ik ben Niek heel erg dankbaar dat hij me mijn ware zelf heeft laten ontdekken."

 

 

Gertje, november 2019

"Ik kom al geruime tijd bij Niek in de praktijk en ik kan hem dan ook echt aanraden. Mensen denken misschien dat het zweverig gedoe is, maar mij weet hij iedere keer weer tot rust te brengen, zowel in mijn hoofd als in mijn lichaam. Niek straalt een rust uit en weet mij weer met beide voetjes op de grond te zetten! Ik ben dan ook zielsblij met Zielsblij.”